Senior .Net Developer (Oisterwijk)

Yes, de dag is begonnen, je mag weer aan de bak! Vandaag laat je de eerste demo zien aan de klant. Je hebt samen met je team weer iets moois gemaakt, iets wat ze enorm gaat helpen. Zoals gevraagd heb je een paar innovatieve features toegevoegd. Out of the box, met lef, maar je laat ze graag versteld staan. Je aanwezigheid is boeiend en enthousiast voor onze junior developers. Door jouw begeleiding en ervaring til je het team naar een nog hoger niveau. Nu snel weer meters maken, tijd om zelf weer te bouwen.

Waar het bij Citrus Andriessen Groep (CAG) om draait is het maken van innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige software oplossingen. En we doen meer dan dat, we zijn creatief; we zijn uitvinders, architecten en bouwers die zich voortdurend afvragen wat de klant gaat helpen om zijn doelen te bereiken. Je werkt met aandacht in een gedreven team om de ambitieuze doelen te behalen, zoals afgesproken voor de huidige sprint. We willen leren van en met elkaar om zo onze transparante dienstverlening en dus ook de producten naar een nog hoger niveau te tillen.

Dit breng je mee

Je bent een gedreven .NET ontwikkelaar die ervan houdt nieuwe producten te ontwikkelen binnen multidisciplinaire teams. Onze klanten vragen om betrouwbaarheid en innovativiteit. Daarom is het belangrijk dat je bewezen ervaring hebt met het bouwen van kwalitatieve producten. Je bent resultaatgericht en niet bang om op te staan ‚Äč‚Äčen verantwoordelijkheid te nemen. Oh ja en;

  • Je bent een ervaren Full Stack .NET Developer.
  • Je bent zeer bekend met ASP.NET, MVC, Javascript, HTML5 en CSS.
  • Werken volgens de Scrum/Agile manier is je tweede natuur.
  • In staat om problemen op te lossen door best practices en principles te gebruiken, bv design patterns.
  • Je hebt ervaring met verschillende types data stores.
  • Bekend met automatiseren en implementeren in continuous integration en deployment systemen.
  • Aantoonbaar ervaring met microservices is een hele grote pre.
  • Aantoonbaar ervaring met.Net Core Framework, REST API resources en JSON serialisatie.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Dit kunnen wij jou bieden

CAG biedt je een uitdagende functie in een cultuur waar inbreng van creatieve idee√ęn wordt gewaardeerd. Je krijgt van ons bij de functie goed passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact op. En misschien wel het belangrijkste, je komt in een tof bedrijf met leuke collega‚Äôs, een gezellige sfeer en ruimte om jezelf te ontwikkelen. En heb je ons kantoor al gezien? Een fantastisch monumentaal pand, met zelfs een eigen kroeg. We zitten bij de leerfabriek in Oisterwijk, ga snel kijken, werken moet namelijk ook leuk zijn!

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar vacatures@andriessen.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Xavier Klijsen telefoonnummer 013-5286363. Als je vragen hebt over de procedure kun je contact opnemen met Carla Sijlmans telefoonnummer 013-5286363.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons èn jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.