Citrus Software en Andriessen bundelen de krachten

Citrus Software en Andriessen gaan samen verder als Citrus Andriessen: Een innovatieve partner in digitaal toetsen. Behalve onze namen voegen we ook onze expertise, ervaring en specialismes samen. Daarmee staat Citrus Andriessen garant voor innovatieve geïntegreerde oplossingen in digitaal toetsen. Een flinke stap die een compleet nieuwe uitstraling verdient.

De aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling groeit. Toetsing speelt een cruciale rol om opgedane kennis en vaardigheden te duiden, erkennen en waarderen. Als Citrus Andriessen geloven wij dat intuïtieve toetssoftware een krachtig instrument is om deze groei te stimuleren. Op een prettige, flexibele en efficiënte wijze.

01_Logo_CitrusAndriessen_zwart

Partner in digitaal toetsen
We zijn trots op ons eigen webbased platform TeleToets, dat miljoenen gebruikers kent. TeleToets geeft organisaties de zekerheid van een robuuste, veilige en vooral gebruiksvriendelijke digitale toetsomgeving. Daarnaast zetten we onze excellente technologie en hoogwaardige kennis in bij de ontwikkeling van maatwerk¬software voor onderwijs en examinering. Het brede aanbod van Citrus Andriessen omvat onder andere:
– Complete product & service oplossingen;
– Toekomstbestendige maatwerk software-oplossingen;
– Innovatieve afnamefaciliteiten.

Nieuwe uitstraling
De nieuwe website lanceren we op 1 november 2018. Op www.citrusandriessen.nl maak je vanaf dat moment in detail kennis met het nieuwe Citrus Andriessen, innovatieve partner in digitaal toetsen. Wil je meer weten over Citrus Andriessen en onze diensten, neem dan contact met ons op.