Business Controller

Als Business Controller bij Citrus Andriessen waarborg je een optimaal georganiseerde financiële administratie en ondersteun je de business bij het behalen van de financiële doelstellingen. Jij geeft gevraagd én ongevraagd advies aan de algemeen directeur en het management team, doordat je precies weet wat er speelt binnen onze organisatie, door het monitoren van processen en het opstellen van scherpe analyses. Daarnaast zit coachend leiderschap in je bloed, waardoor je het beste uit de mens weet te halen.

Wie zijn wij?

Sinds 1990 onderscheiden we ons met een modulair webbased platform, TeleToets. Hiermee zijn toetsende organisaties verzekerd van een robuuste, veilige en bovenal (gebruikers)vriendelijke software oplossing voor alle vormen van toetsing. Onze excellente technologie en hoogwaardige kennis zetten we tevens in voor de ontwikkeling van maatwerksoftware rondom onderwijs en examinering.

We zijn creatief, we zijn uitvinders, architecten en bouwers die zich voortdurend afvragen wat de klant gaat helpen om zijn doelen te bereiken. We werken met aandacht voor de juiste zaken in een gedreven team. We willen leren van en met elkaar om zo onze transparante dienstverlening en dus ook de producten naar een nog hoger niveau te tillen.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een proactieve Business Controller, die in kansen en mogelijkheden denkt. Jij bent van alles op de hoogte en bent altijd op zoek naar hoe het beter kan. Dit weet je op een heldere en open manier zowel intern als extern te communiceren. Je houdt je onder andere bezig met:

 • Opleveren van maandrapportages en het opstellen van bijbehorende analyses
 • Monitoren van de winstgevendheid & liquiditeit en het signaleren van trends
 • Managen van uren-, project- en contractadministratie
 • Begeleiden van subsidieaanvragen (zoals WBSO en innovatiebox)
 • Contact onderhouden met externen, zoals de belastingdienst, bank en accountant
 • Opstellen van rekenmodellen voor nieuwe businessmodellen en nieuwe klanten
 • Je weet op een coachende manier het finance team (2fte) te leiden

Wat breng je mee?

 • Je hebt lef, bent creatief, transparant en weet je aandacht op de juiste zaken te richten
 • Je kent de nationale- en internationale accountancyregels, subsidieregelingen
 • Je hebt ervaring met accountview/exact, MS office (met name Excel)
 • Je hebt ervaring met het beheren van projectadministraties
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting Accountancy of Bedrijfseconomie
 • Minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een middelgrote of grote organisatie

Dit kunnen wij jou bieden

Je krijgt van ons bij de functie passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact op. En misschien wel het belangrijkste, je komt in een ambitieus bedrijf met leuke collega’s, een gezellige sfeer en ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel trots op ons kantoor, foto’s staan op onze website.

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar vacatures@andriessen.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Martin van den Berge, algemeen directeur, via 013 – 528 63 63.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons èn jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.